Eilne õige vastus: Milano. Ära arvas Tarmo.

I – Pietro Annigoni tundis tugevat kutset kunsti poole varasest lapsepõlvest peale. Koguni nii tugevat, et 15aastaselt siirdus ta oma vanematekodust Milanost Firenzesse & sealt edasi on end alati põhimõtteliseks firenzlaseks pidanud.
II – Nõnda siis kogunebki 1922. aastal Milanos Lino Pessaro galeriise rühm kunstnikke, kes võtnud eesmärgiks “tutvustada & levitada nii traditsioonilist, kui uuendet Itaalia kunsti”
III – Panettone
Võidutabel:
Telc – 26 võitu
Udupea – 23 võitu
Tarmo, Myrt – 22 võitu
Oudekki – 21 võitu
Rattus – 16 võitu
Teet Korsten, Taliesin – 8 võitu
Arko – 7 võitu
V.A. – 6 võitu
Jansa – 5 võitu
Mialee – 3 võitu
Allan Konovalov, Gerd, Leelo – 2 võitu
Jussike, Larko, Notsu, Mialee vanaema, Lauri, Ivar Sild – 1 võit
NB! See on äraarvamismäng, seega on õige vastuse piilumine pildi seadeist sohitegemine! Mul pole seda küll kuidagi võimalik tagantjärgi tuvastada, aga palun, mängime ausalt, eksju:)
Uus küsimus iga päev 18.32 & 3 vihjet reeglina pool tundi hiljem

About Punane Hanrahan

Punane Hanrahan on legendaarne iiri laulik, kelle kõrgemad jõud mõistsid kõlkuma kahe ilma vahele, sest ta ei saanud hakkama talle määratud ülesandega. Nõnda ma kõigungi enamasti ikka rohkem, kui kahe ilma vahel:) Olen tüüpiline heaoluühiskonna laps, kelletaolisi näikse Eestis tegelikult vähe olevat (vähemalt eestlased ise armastavad nõnda uskuda). Väljaspool heaoluühiskonda pole must midagi, seega ma suren koos heaoluühiskonnaga. See aeg pole enam kaugel. This is the end, my friend, the end.

Üks vastus »

Lisa kommentaar